Referinte

1. Dorim sa va transmitem rezultatele tratamentului anvelopelor cu produsul FAKIR Protectie Antipana, fabricat de societatea dvs.

Utilizarea FKR a condus la economii semnificative, reducand costurile noastre privind mentenanta anvelopelor. Eficienta economica a produsului s-a dovedit in scurt timp la vehiculele noastre ce opereaza pe platforma industriala (buldo-excavatoare) , vehicule la care ne confruntam inainte cu un numar mare de pene. (…)

Evaluand numarul de pene inregistrate la anvelope inainte si dupa utilizarea FKR (cateva cazuri datorate taieturilor de peste 30 mm), consideram ca achizitionarea produsului FAKIR Protectie Antipana a reprezentat o alegere importanta.
Recomandam utilizarea FAKIR Protectie Antipana tuturor detinatorilor de parcuri auto. Durata de viata a anvelopelor creste semnificativ , conducand la economii insemnate la nivelul intregului parc auto.
Multumim pentru colaborare.

(S.C. AROMET S.A. –Buzau) logo

2. Ne face o deosebita placere sa va transmitem concluziile rezultate in urma testarii produselor furnizate de societatea dvs, in conditiile specifice de exploatare a autovehicolelor in Ministerul de Interne.

De asemenea, va transmitem multumirile noastre pentru documentatia pusa la dispozitie si asistenta tehnica acordata in perioada de testare. Programul de testare, demarat in luna martie 1999, a avut ca obiect verificarea modului de comportare in exploatare a anvelopelor echipate cu solutie antipana XTP-02 si XTP-03, respectiv, cu solutie pentru protectia camerelor de aer Q-Protect. (…)

Asa cum am convenit, avand in vedere specificul unitatii noastre, datele pe care le furnizam corespund testarii pe un segment al parcului nostru de autovehicule si sunt exprimate procentual.

Testul a fost efectuat cu un parc mixt, in contextul executarii misiunilor operative pe un parcurs de 2.000.000 km pe toate categoriile de drum din teritoriul national.
In urma efectuarii testului, au rezultat urmatoarele:

  • tinuta de drum a autovehicolelor s-a imbunatatit, mentinundu-se presiunea din anvelope;
  • a fost eliminat, in totalitate, timpul de stationare necesar remedierii penelor de cauciuc;
  • nu au fost inregistrate explozii ale camerei de aer sau nu au fost sesizate ca atare la producerea lor (2 cazuri);
  • consumul de camere de aer a scazut cu 86%;
  • consumul de anvelope, datorat distrugerii prin calcare a anvelopei pe pana s-a redus cu 100%;
  • consumul de anvelope datorat vulcanizarilor repetate s-a redus cu 88%;

Programul de testare nu a fost incheiat. In continuare urmarim modul de comportare in timp al solutiilor, stabilitatea acestora, respectiv efectul acestora asupra duratei de viata a anvelopelor si a camerelor de aer.

(Ministerul de Interne, UM) logo

3. Produsul pe care l-am achizitionat de la societatea dvs, FAKIR Protectie Antipana, a confirmat performantele prezumate.

Societatea noastra desfasoara activitati de constructii si montaj industriale, operand cu vehicule pe platformele industriale. Inainte de a utiliza produsul dvs. ne confruntam frecvent cu pene de cauciuc, pene ce ne imobilizau activitatea. Acum ne putem desfasura lucrul ,,la foc continuu’’, cauza principala a imobilizarii vehiculelor noastre, pana de cauciuc, fiind aproape eliminata. (…)

Repararea anvelopelor in care au ramas obiectele perforante este foarte usoara folosind FKR in anvelope. Respectand instructiunile pe care ni le-ati furnizat, pur si simplu extragand cuiele si ruland imediat, pana nu mai ajunge sa se produca. Anvelopa se auto-vulcanizeaza.
Consideram produsul FAKIR Protectie Antipana un produs foarte util pentru parcurile auto.

(SC ALTAIR SRL- Bucuresti)

4. Am testat produsul dvs (FAKIR Tire Protection n.a.) in toate si cele mai crude feluri; la toate testele a raspuns exceptional de bine.

Asta face ca noi sa luam hotararea (care ne bucura) ca sa trecem pe produsul dvs. in exclusivitate.

(B. Oros-Suedia)

5. Vreau sa va comunic o experienta personala, vis-a-vis de utilizarea produsului FAKIR Protectie antipana.

Anvelopele autoturismului meu sunt echipate cu acest produs. La un timp am perceput un zgomot ciudat la o anvelopa. Inspectand-o vizual nu am constatat nimic in neregula . Era umflata corespunzator. Mergand la un vulcanizator nu mica ne-a fost mirarea cand acesta a extras obiectul pe care il aveam in anvelopa si care era ,,cauza’’ acelui zgomot rezultat prin frecarea de janta.

(Carmen B.-posesor autoturism) logo

6. Echiparea anvelopelor cu produsul FAKIR Protectie Antipana s-a realizat la urmatoarele tipuri de autovehicule:

  • autoturisme Ford,
  • autoturisme si utilitare Dacia,
  • camionete si camioane Iveco.

(…)

La aceste autovehicule nu s-a semnalat pana in prezent nici un eveniment (pana de cauciuc), rezultatele fiind multumitoare. In situatiile in care am constatat ca in anvelope au ramas obiecte perforante, am respectat procedura recomandata in acest caz (prezentata in Manualul de instalare pe care ni l-ati pus la dispozitie la achizitionarea FKR). Simpla extragere a obiectului perforant din anvelopa, urmata de rularea imediata, a condus la auto-vulcanizarea anvelopei.
Consideram ca am facut o investitie rentabila prin achizitioarea FKR, deoarece parcul nostru auto , mentinut in ,,priza’’ , si-a amortizat cheltuiala cu brio.

(S.C. Unirom S.A.-Buzau)

7. Dorim sa va transmitem rezultatele utilizarii produsului X-Treme Tire Protection – XTP03, pe care l-am achizitionat de la societatea Dumneavoastra in cursul lunii noiembrie 1999.

Echiparea anvelopelor cu XTP03 a condus la prelungirea duratei de exploatare a acestora, prin diminuarea semnificativa a frecventei penelor, in conditii de trafic. Astfel, s-a imbunatatit tinuta de drum prin eliminarea timpului de stationare pe care l-ar fi implicat repararea penelor. (…)

Bune rezultate s-au inregistrat si la utilizarea XTP03 la pernele de aer ale suspensiilor, prin protejarea acestora care in mod normal se fisurau frecvent in consitii de utilizare (presiune ridicata — 8-10 atm si flexiune).
Avand in vedere cele relatate mai sus, societatea noastra recomanda folosirea etansantului X-Treme Tire Protection – XTP03 de catre posesorii de autovehicule.

(S.C. Transporturi Bucurestii Noi International S.A.-Bucuresti)

8. Referitor la solutia antipana X-TREME Tire Protection folosita de societatea noastra va facem cunoscut ca solutia a fost incercata la autovehiculele societatii noastre cu rezultate bune, astfel:

Utilizarea solutiei a condus la reducerea timpilor de stationare a autospecialelor societatii noastre. Timpul de asteptare era mare datorita drumurilor grele din incinta depozitelor de deseuri.(…)

Reducerea stationarii autospecialelor a marit timpul de utilizare si eficienta economica a serviciilor prestate.
Avand in vedere rezultatele obtinute de catre societatea noastra in folosirea acestei solutii consideram produsul solutie antipana util pentru societatile de transport auto.

(S.C. REBU S.A. Bucuresti)

9. Urmare a adresei dvs.1345/30.01.2004 va comunicam ca solutia X-Treme Tire Protection pentru protectie antipana a anvelopelor aplicata autovehiculelor din dotarea sucursalei noastre este buna, prezentand garantie in exploatare.

(S.N.P. PETROM S.A.-Sucursala TRANSPECO Bucuresti )

10. In urma evaluarii performantelor solutiei de protectie antipana XTP (X-TREME Tire Protection) in exploatare grea (sarcini mari, frecventa mare a penelor indeosebi pe puntea dubla), au rezultat urmatoarele:

– nu s-au inregistrat pene de cauciuc sau evenimente deosebite (explozii), implicit stationari din aceste cauze pe tot lotul echipat cu solutie de protectie antipana.

– soferii au primit bine aceasta solutie tehnica si au inteles modul corect de functionare. (…)

– prezumam o marire considerabila a perioadei de exploatare , datorita faptului ca nu s-a mers pe pana si deoarece solutia raceste camera si implicit anvelopa.

Apreciem calitatea produsului si va multumim.

(S.C. Petros S.A. Ploiesti)