Octombrie 2015 – Participare la Conferinţa 5

Aflată la cea de a 5-a ediţie, devenită deja o referinţă importantă din domeniul construcţiilor, CONFERINŢA- Finanţările în construcţii-soluţii inovative pentru supravieţuire şi dezvoltare, organizată de Revista MAŞINI ŞI UTILAJE PENTRU CONSTRUCŢII-Prima revistă de utilaje din România, ,,a reunit speakeri selecţi şi un auditoriu extrem de avizat din domeniul construcţiilor, care împreună au generat idei constructive pentru a înfrunta viitorul!”

Un aspect important susţinut în cadrul acestei Conferinţe l-a reprezentat importanţa abordării curajoase a propriilor viziuni. Organizatorul a numit acest eveniment ca  fiind desfăşurat ,,sub zodia inovaţiei şi curajului”.

Firma VALIANT BUSINESS S.R.L. a constituit o prezenţă activă în cadrul acestui eveniment unde a avut şi calitatea de sponsor. A fost lansat Filmul de prezentare-FAKIR PROTECŢIE ANTIPANĂ care s-a bucurat de o largă apreciere.

Tratamentul anvelopelor cu FAKIR PROTECŢIE ANTIPANĂ aduce un beneficiu de zeci de ori mai mare față de investiție! Se restrânge astfel bugetul de întreţinere a anvelopelor, prin extinderea duratei de viaţă a anvelopelor actuale.

FAKIR PROTECŢIE  ANTIPANĂ este ajutorul de care orice anvelopă are nevoie!

2 2