Octombrie 2014-Participare la Conferinţa 3

Octombrie 2014-Participare la Conferinţa 3

Cea de a treia Conferinţă organizată în ziua de 23 0ctombrie 2014 de Revista Maşini şi Utilaje pentru Construcţii-Prima revistă de utilaje din România, a avut ca temă – Finanţare, Garantare, Asigurare – Clasic versus Inovaţie către 2020!

Această Conferinţă face parte din Campania pentru relansarea pieţei construcţiilor din România. După cum menţionează organizatorii, această Conferinţă ,,doreşte să ofere soluţii la o problemă generală existentă pe piaţa construcţiilor din prezent, cu scopul de a optimiza şi eficientiza procesul de achiziţie/vânzare de utilaje pentru construcţii, cu ajutorul unor soluţii inteligente”.

Noi am ales Inovatia- FAKIR PROTECTIE ANTIPANA®!

 

ass 2 3 4

 

Realizat pe baza unor formule de concepţie proprie, produsul fiind brevetat atât naţional cât şi international, FAKIR PROTECŢIE ANTIPANĂ® aduce noutate în exploatarea mai eficientă a anvelopelor. Protejând anvelopele împotriva penelor, acestea vor rula mai mult , în condiţii optime de regim termic şi de presiune.

FAKIR PROTECŢIE ANTIPANĂ® este un produs revoluţionar care transformă orice anvelopă într-o anvelopă care se repară singură!