Noiembrie 2013 – Participare la Conferinta

Revista Masini si Utilaje pentru Constructii-Prima revista de utilaje din Romania, a organizat in ziua de 8 noiembrie 2013 o Conferinta cu tema – Solutii practice pentru relansarea finantarilor.

Nevoia de optimism! Asa s-ar putea denumi spiritul sub care s-au desfasurat lucrarile acestei Conferinte, ce deschide seria altor Conferinte de profil, anuntata de catre organizatori pentru 2014.

Intrunirea a prilejuit evaluarea obiectiva a starii in care piata constructiilor se situeaza in prezent, dupa aproape cinci ani de criza. Printre participanti s-au numarat reprezentanti ai firmelor de constructii, antreprenori, reprezentanti ai Asociatiei Distribuitorilor de Utilaje pentru constructii, reprezentanti ai institutiilor financiare, producatori de profil, etc.

Estimarile pozitive pentru 2014 pot fi sutinute prin SOLIDARITATE, AMBITIE si CURAJ!

Urmatoarea conferinta anuntata de organizatori pentru luna martie 2014 are ca tema –Profitabilitatea si reducerea costurilor de operare.

Firma VALIANT BUSINESS SRL isi propune sa reprezinte o prezenta mai activa in cadrul acestei conferinte. Este domeniul nostru de predilectie pentru ca FAKIR PROTECTIE ANTIPANA asigura , in primul rand, tocmai reducerea costurilor operationale.

image1image2