Despre noi

Pro Auto Industries S.A. a luat fiinta in anul 1998 , fiind o companie privata care desfasoara activitati industriale, de productie, bazate pe propriile brevete de inventie , detinand capacitati proprii de cercetare/dezvoltare si de fabricatie. Inovatia este regula de baza in dezvoltarea produselor noastre.

Numele firmei este legat de prima noastra gama de produse, avand utilizare in domeniul auto. X-treme Tire Protection, etansantul pentru protectia anvelopelor, a fost primul produs fabricat de noi. Din septembrie 2008 acest produs se comercializeaza sub un nou brand, FAKIR Protectie Antipana, inregistrat ca marca la OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci), respectiv la OHIM (Office for harmonization in the internal market-Trade Marks and Designs). Ideea noului brand a venit atunci cand, facand o demonstratie privind modul cum functioneaza etansantul in anvelope, am fost ,,acuzati’’ de ,,fachirism si paranormal’’. Parea incredibil ca o anvelopa sa mai ramana ,,pe picioarele ei’’ dupa ce trecuse peste o adevarata perie de cuie. Pe parcursul timpului, produsul a fost ,,ajutat sa imbatraneasca’’ tot mai incet, in conditii maxime de ,,stress’’ (temperatura si presiune ridicate, centrifugare repetata, mediu oxidant determinat de aerul sub presiune din anvelope), bucurandu-ne acum de realizarea unui produs avand o buna stabilitate in timp.

FAKIR PROTECTIE ANTIPANA® este realizat dupa o formula de conceptie proprie, avand Brevet de inventie national si Brevet de inventie international .

Noi am fost cei mai exigenti ,,clienti’’. Am testat produsul in laboratoare independente acreditate, l-am urmarit in exploatare, pentru a ne convinge, in primul rand noi, de calitatile acestui produs. Vrem sa dezvoltam o afacere durabila, oferind clientilor nostrii un produs de incredere. De afacere ne ocupam tot noi prin firma DYNAMIC SPORTS PRODUCTS S.R.L. Experienta ne-a transformat in profesionisti!