August 2012 – Lansarea gamei de produse FAKIR&GO

Cum a apărut această nouă gamă de produse, FAKIR&GO- etanşant pentru repararea temporară a anvelopei, după producerea penei de cauciuc ?

Am venit în sprijinul clienţilor noştrii, oferind un produs ce conferă siguranţă în condiţii minime de investiţie bănească.

In general, vehiculele care circulă pe drumuri amenajate se confruntă cu un număr relativ redus de pene de cauciuc. Astfel , echiparea completă a vehiculului cu un etanşant de tip preventiv, reprezintă o perspectivă pe care clientul o plasează, de regulă,  pe un loc secund. Echiparea completă ar presupune şi o investiţie financiară, amortizată însă în scurt timp prin economiile ulterioare pe care le asigură. In plus, cu un etanşant preventiv în anvelope, de cele mai multe ori nici nu ştii că ai avut o pană.

Chiar dacă este un slogan eficient acela cum că ,,E mai bine să previi decât să repari! ‘’, mulţi gândim că poate nouă nu ni se întâmplă (pana de cauciuc, în acest caz).

Dar dacă se întamplă? Să te gândeşti atunci că ai auzit de produse preventive anti-pană nu te ajută prea mult. Scenariul poate fi şi mai palpitant. E noapte, sunteţi pe autostradă, maşinile vuiesc pe lângă dvs. iar afară plouă/ninge/e caniculă (cum nu doriţi dvs., la alegere). Se impune perspectiva imediată de a monta roata de rezervă, cu toate operaţiunile pe care le implică de montare cric, desfacere şuruburi (şi sunt destule ), demontare anvelopă (destul de grea şi murdară), schimbare anvelopă (la fel de grea, poate mai curată), montare şuruburi (oare cât de bine sunt strânse?), etc.

Şi atunci am venit în sprijinul clienţilor noştrii cu o variantă simplă şi rapidă de repararea a anvelopei, astfel încât drumul dvs. să poată continua până la destinaţia aleasă. Repararea anvelopei se realizează fără a fi necesară demontarea acesteia, eliminându-se disconfortul pe care îl implică demontarea şi înlocuirea anvelopei. Timpul de staţionare se reduce la maxim 10 minute. Investiţia este minimă (etanşant pentru o singură anvelopă, la nevoie).

Vă simţiţi astfel în siguranţă având în vehicul un flacon cu FAKIR&GO pe care îl puteţi folosi atunci când pana de cauciuc a survenit! Roata de rezervă poate deveni o amintire !