Aprilie 2015-Participare la Conferinta 4

În ziua de 02 aprilie 2015, Revista Maşini şi Utilaje pentru Construcţii –Prima revistă de utilaje din Romania a organizat Conferinţa având ca temă-PROFITABILITATEA ŞI REDUCEREA COSTURILOR DE OPERARE/TEHNOLOGII INOVATIVE

O activitate eficace se bazează pe acţiuni de optimizare continuă prin feedback susţinut şi intervenţii de reducere a costurilor de operare. O reducere a costurilor nu înseamnă neapărat a ,,taia’’ din bugetul actual. Reducere a costurilor de operare presupune a utiliza acele mijloace menite să eficientizeze activitatea. Aceste mijloace sunt reprezentate de Tehnologiile inovative.

Un aspect important susţinut în cadrul celei de a 4-a Conferinţe l-a reprezentat nevoia de interdependenţă. Prin unitate putem deveni mai puternici! Mulţumim partenerul nostru media, revista Maşini şi Utilaje pentru Construcţii, pentru susţinerea acordată. O echipă tânără şi ambiţioasă, ce reuneşte periodic reprezentanţi ai companiilor de construcţii, autorităţi publice de profil, medii universitare de profil, companii ce asigură servicii de finanţare,etc. cu scopul optimizării activităţilor din sfera construcţiilor.

 FAKIR PROTECŢIE ANTIPANĂ® -O alegere bună pentru programul de mentenanţă al anvelopelor!

1 2