Alaturi de liderii domeniul

La 8 luni de la lansare website-ul nostru www.fakirsealant.com este pozitionat in motoarele de cautare alaturi de marii lideri din domeniul solutiilor de prelungire a vietii anvelopelor.

Formula noastra brevetata a devenit cu acest prilej un jucator important alaturi de marii producatori de solutii de etanseizare a anvelopelor.

Popularitatea de care se bucura in acest moment produsul nostru, implicit website-ul, se datoreaza in mare parte echipei care a dezvoltat solutia web potrivita dar si utilizatorilor din toata lumea care au utilizat si au postat referinte pe website-urile lor referitoare la produsul nostru. Cautarea pe Google.com  dupa cuvantul cheie “tire sealant” regaseste produsul nostru in top 10 companii lideri mondiali ai acestui domeniu.

 

In prezent comertul electronic a devenit un instrument de vanzari dinamic indispensabil. O buna pozitionare in motoarele de cautare reprezinta o modalitate de promovare eficienta dar si o recunoastere a produselor comercializate de catre utilizatorii din toata lumea.

Performantele FAKIR TYRE PROTECTION il fac demn de aceasta pozitie fruntasa la nivel mondial.