14 iunie 2014-Dumbrava cu Mărgăritar

14 iunie 2014-Dumbrava cu Mărgăritari

Cea mai mare comunitate de pasionaţi de biciclete din Romania, Riders Club, a organizat în ziua de 14 iunie 2014  un eveniment sportiv, coordonat de MPG sub egida Riders Club MPG Series.

Desfăşurată într-o zonă mirifică, Parcul Natural Comana, competiţia a prilejuit participanţilor bucuria explorării potecilor de pădure. Parcul Natural Comana, declarat arie protejată, se întinde pe o suprafaţă de aprox. 25.000 ha şi adăpostește, protejează și conservă o gamă floristică și faunistică diversă. Această mini-Deltă, cum a fost denumit Parcul, situată la 35 km de Bucureşti, oferă o plăcută evadare într-un spaţiu de poveste.

Organizatorii au creat aici un sinergism cu ceea ce a dăruit natura, oferind  participanţilor un real suport. A fost o adevarată îmbinare a utilului cu plăcutul!

Firma VALIANT BUSINESS S.R.L., în calitate de sponsor, a oferit câştigătorilor premii constând din soluţiile FAKIR PROTECŢIE ANTIPANĂ, un aliat de nădejde în viitoarele călătorii temerare.

 

1-dumbrava

2-dumbrava

3-dumbrava

4-dumbrava

,,Experienţa la evenimentele Riders Club – aşa cum este menţionat pe siteul acestei impresionante comunităţi cicliste-oferă numeroase avantaje:

  • Faci mişcare în mijlocul naturii;
  • Descoperi trasee noi şi zone neexplorate din cele mai frumoase păduri şi regiuni montane din Romania;
  • Beneficiezi de un mediu organizat, de asistenţă medicală şi de urgenţă din partea organizatorilor, în caz că se întâmplă ceva neprevăzut. Cunoşti oameni care împărtăşesc aceeaşi pasiune pentru MTB;
  • Poţi petrece o zi frumoasă împreună cu familia sau prietenii etc.;

şi… eşti mai fericit!’’